Mars 2015

Läs på webben

Transmitting Power

Nyhetsbrev från NTT Group

Mölndals Industriprodukter ISO 9001-certifierat

Nu är Mölndals Industriprodukters kvalitetsledningssystem ISO 9001-certifierat. Den slutliga revisionen utfördes i början av januari 2015, av Svensk Certifiering Norden AB.

Mölndals Industriprodukter har länge jobbat enligt ett kvalitetsledningssystem. Så sedan beslutet hade tagits under 2014, att ta klivet till en certifiering, så gick arbetet med att anpassa systemet till ISO 9001 relativt snabbt.

– Kvalitet är A och O för våra kunder och därmed också för oss. Att nu kunna visa upp vårt ISO-certifikat känns naturligtvis väldigt bra, säger Patrik Andersson, kvalitetschef på Mölndals Industriprodukter.

Läs mer

Ny konstruktör

Dan Hammarqvist är ny konstruktör på NTT Group sedan 2 mars. Därmed förstärker vi kompetensen ytterligare inom mekanisk transmission.

Dans uppdrag är bland annat att ta fram ritningar och att göra hållfasthetsberäkningar för Svenska Transmissionsprodukters kunder. Men han kommer även att bidra med teknisk support inom övriga NTT Group-koncernen.

Läs mer

Nyhet! Tappväxlar med Benzlers gamla inbyggnadsmått

Pappersbruk med Benzlers gamla tappväxlar som behöver bytas, kan andas ut. NTT Group tillverkar numera tappväxlar med samma inbyggnadsmått som Benzlers tidigare utförande TV 102 och 112.

Även ersättare till TV 122 kan komma att produceras om efterfrågan finns. Välkommen och kontakta Svenska Transmissionsprodukter (STP) för mer information.

Hallå där, Björn Sjöberg, säljare på NTT Group!

Vad säljer du?
- Jag säljer alla NTT Groups produkter inom mekanisk transmission, till företag i Sverige. Är inte nischad på någon speciell produkt utan kan hjälpa kunderna med i princip allt. Enda undantaget är NTT Groups tjänster inom stora kedjemontage, där tar kollegorna på Kedjeexperten över.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
- Omväxlingen. Att jag har kontakt med så många olika branscher, får se och lära mig om en massa olika typer av produktionsanläggningar.

- Vilka utmaningar möter du?
Att snabbt sätta mig in i en ny kunds situation och förutsättningar, för att erbjuda den bästa lösningen.

Vad tänker du om framtiden?
- Jag tycker framtiden ser ljus ut. Det går bra för våra kunder och vårt breda produktsortiment gör oss till en stabil och ständigt efterfrågad samarbetspartner.

Få svar på dina frågor på www.nttgroup.se

NTT Groups hemsida förenklar för våra kunder att köpa in mekaniska transmissionsprodukter. Sidan ”Frågor och svar” är en av de mest besökta. Förmodligen för att den hjälper till och svarar på de vanligaste frågorna som kunderna har. Klicka på länken nedan så kommer du direkt dit.

Läs mer

NTT Group // Box 69, SE-428 21 Kållered // Tel: +46 31 86 89 00 // Fax: +46 31 87 76 66

www.nttgroup.se
sweden@nttgroup.com