December 2014

Läs på webben

Transmitting Power

Nyhetsbrev från NTT Group

NTT Group får förnyat förtroende att leverera kedjor till ledande koppargruvor. Affären genomfördes på nätauktion.

För femtonde året i rad får Mölndals Industriprodukter Polska Sp. z o.o. förtroendet att leverera alla Tsubaki-kedjor till Polens största gruvbolag.

Affären genomfördes på ett sätt som blir allt vanligare i Polen: Genom en öppen auktion på nätet. Efter att budgivarna har lämnat in efterfrågade underlag till upphandlaren – och blivit godkända som auktionsdeltagare - så sker själva auktionen snabbt, oftast på 30-60 minuter.

Positiv kundundersökning - tack alla ni som deltog

Mölndals Industriprodukter genomförde en kundundersökning i november-december, med målet att få ännu nöjdare kunder.

– Undersökningsresultatet var mest positivt. På frågan om sannolikheten till omköp så fick vi betyg 6,4 av max 7. Men vi fick också värdefulla åsikter om enskilda områden som vi behöver förbättra. Det inspirerar oss att jobba hårdare att bli en ännu bättre leverantör av mekaniska transmissionsprodukter, säger Peter Brocker, försäljningschef på Mölndals Industriprodukter.

Att få nöjdare kunder är ett av Mölndals Industriprodukters ISO-mål. Årliga kundundersökningar kommer att genomföras för att mäta hur man lyckats nå målet.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla kunder som tog sig tid att svara på frågorna i undersökningen. Vi är medvetna om att många har stressiga arbetsförhållanden och att då hjälpa oss i vårt förbättringsarbete är oerhört generöst, säger Peter Brocker.

Fotnot: Mölndals Industriprodukter arbetar mot en ISO kvalitetscertifiering under första kvartalet 2015.

Ny säljare

Peter Erixon är ny säljare på NTT Group sedan september. Peter hjälper kunder främst i Stockholms-området.

Vi önskar Peter välkommen och lycka till!

Läs mer

SCA fotograferade Tork på Mölndals Industriprodukter

När SCA behövde ta bilder till sin nya globala produktkatalog för Tork valde man NTT Groups produktionsanläggning i Mölndal som plats för fotograferingen.

Under ett par dagar i oktober gästades vi därför av fotomodeller och fotografer som dokumenterade hur Torks olika produkter används inom tillverkningsindustrin.

Även några av våra egna medarbetare fick vara fotomodeller. Här finputsar Victor Ericsson ett kugghjul. Fotograf var Andy Wilson.

Fotograferingen arrangerades av reklambyrån CP+B (http://www.cpbgroup.com). Läs gärna mer om SCA och Tork:

Läs mer

Hallå där, Carina Andersson, beredare av remmar!

Vad gör du i ditt jobb på NTT Group?
- Jag arbetar med remmar och band, på Conveyorteknik i Broby. Framför allt med kundorderplanering och beställningar av material från våra tillverkare samt kundfakturering. Men jag hjälper även till i produktionen när det behövs, exempelvis med att skära och skarva fram remmar och band.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
- Att det är omväxlande och att vi är ett så bra arbetsteam.

Vad är det svåraste med ditt jobb?
- Svårast vet jag inte, men det viktigaste är att göra en bra planering så att vi håller våra leveranstider och samtidigt gör ett kvalitativt jobb.

Hur har produkterna du jobbar med utvecklats de senaste åren?
- Det kommer hela tiden nya remmar och band med bättre kvalitet.

Vad tänker du om framtiden?
- Jag hoppas vi ska fortsätta växa och utvecklas. Investera i fler maskiner och kunna ge ännu bättre kundservice.

Har du besökt vår hemsida ännu?

NTT Groups hemsida är till för att förenkla för alla företag att köpa in mekaniska transmissions- produkter och -tjänster. Om du surfar i telefonen eller på platta så anpassar sig hemsidans format till det. Välkommen in och klicka runt bland produkter, maskinpark, vanliga-frågor-och-svar med mycket mera.

Adresser:
www.nttgroup.se
www.kedjeexperten.nttgroup.se
www.nttgroup.no
www.nttgroup.dk
www.nttgroup.com

NTT Group // Box 69, SE-428 21 Kållered // Tel: +46 31 86 89 00 // Fax: +46 31 87 76 66

www.nttgroup.se
sweden@nttgroup.com